Sport 28.08.2018.

SPEKTAKL U BORIKU Ulaznice za meč odbojkašica Srbije i Bugarske biće besplatne

ČITANJE: 1 minuta

Ulaznice za odbojkašku utakmicu ženskih seniorskih reprezentacija Srbije i Bugarske koja se igra 7. septembra od 17 časova u Sportskoj dvorani “Borik” u Banjaluci biće besplatne.

Jedini uslov je da svi oni koji žele da dođu i pogledaju ovaj meč je da ulaznice moiraju da rezervišu putem i-mejla i to na adresu [email protected], najkasnije do 31. avgusta sa iskazanim brojem potrebnih ulaznica i osnovnim podacima o osobi koja će preuzeti ulaznice.

Organizator ovog meča, ističe da ulaznice mogu trebovati odbojkaški klubovi, osnovne i srednje škole, sportski savezi registrovani na nivou RS, organizacije i ustanove i drugi pravni subjekti. Odobjkaški savez RS ističe da će organizacionom odbooru ovog meča prezentovati iskazane potrebe, a OO će u slučaju trebovanja većeg broja ulaznica od raspoloživog broja odlučiti o broju ulaznica koje će biti podijeljene prema objektivnom kriterijumu.

Odobrene ulaznice biće  moguće prezeti u Sportskoj dvorani “Borik” 4, 5. i 6. septembra od devet od 15 časova na biletarnici  (VIP ulaz), isključivo od strane osobe koja je naznačena u zahtjevu u elektronskoj pošti dostavljenoj na pomenuti i-mejl.

(Nezavisne)