Politika 15.11.2020.

Špirić: Ubijeđen sam da će građani Banjaluke podržati Radojičića

ČITANJE: 1 minuta

Potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić rekao je da je važno da birači danas u što većem broju izađu na izbore i da njihova volja bude sabrana i poštovana do kraja.

“Kada je riječ o Banjaluci ubijeđen sam da će građani podržati Igora Radojičića, koji je prethodne četiri godine odlučno, sa jasnom vizijom vodio ovaj grad”, rekao Špirić nakon što je danas glasao u Banjaluci.

On je ocijenio da je predizborna kampanja prošla u redu, bez obzira na složenu epidemiološku situaciju.

Potpredsjednik SNSD-a Nebojša Radmanović izrazio je zadovoljstvo što je primjetno da građani u BiH, i u vrlo teškoj epidemiološkoj situaciji, od ranih jutarnjih časova izlaze na izbore, što je veliki demokratski korak naprijed.

“Kao i ranijih, nadam se da će i ove godine biti izabrani najbolji”, naglasio je Radmanović, koji je danas glasao u Banjaluci.

Glasačko pravo iskoristio je i šef Glavnog izbornog štaba SNSD-a Srđan Rajčević, koji je istakao značaj da Republika Srpska danas iskaže demokratski potencijal i kapacitet.

“Od ovih izbora očekujem da idemo putem stabilnosti i izlaska iz ove zdravstvene krize i od naših građana očekujem da biraju ljude koji će raditi u tom pravcu”, rekao je Rajčević.

(Srna)

Oznake: Nikola Špirić