Politika 18.10.2020.

“SPORAZUM SA RADOJIČIĆEM JEDINA OPCIJA” Gradski odbor DNS-a ostaje u koaliciji sa SNSD-om u Banjaluci

ČITANJE: 1 minuta

Gradski odbor DNS-a Banja Luka, ostaće u koaliciji sa SNSD-om u Banjoj Luci, bez obzira na odluku stranačkog vrha o raskidu koalicije na republičkom nivou, saznaje Blmojgrad.

Prema saznanjima ovog portala, u banjalučkom DNS-u čvrsto su riješeni da ostanu u savezništvu sa Igorom Radojičićem, a ovakvu poruku kandidatima DNS-a uputio je i predsjednik odbora Borivoj Obradović.

U zatvorenoj viber grupi kandidata DNS-a, Obradović je poručio da nema dileme i da će i dalje podržavati Radojičićevu kandidaturu za gradonačelnika.

“Čvrsto smatram da odlazak na drugu stranu i mijenjanje kursa u Banjaluci 30 dana pred izbore može samo štetiti našem rezultatu u Banjaluci. Mogu me napadati stranački, medijski, kako god, ali znajte da ja neću da budem čovjek koji će vas voditi u put u kojem se ne vidi ni početak ni kraj”, poručio je Obradović kandidatima DNS-a.

Kako je napisao, on ne namjerava promjeniti ovakav stav, bez obzira na to šta će o tome reći rukovodstvo DNS-a.

“Sporazum sa Igorom je bio jedina opcija. Taj sporazum smo potpisali i tako smo se i ponašali” napisao je Obradović, ističući da je DNS u Banjaluci bio najkorektniji koalicioni partner.

U poruci, Obradović je podsjetio da su svi odbori DNS-a dužni da do srijede, 21.oktobra donesu odluku o koalicionim odnosima na lokalu.

(N.S/ Banjaluka.net)