Politika 18.08.2020.

SPORAZUM U BILEĆI: Nenad Vukoje (SNSD) kandidat za načelnika sa podrškom devet stranaka

ČITANJE: 1 minuta

Devet političkih partija potpisalo je danas koalicioni sporazum o podršci kandidatu SNSD-a Nenadu Vukoju za načelnika opštine Bileća na lokalnim izborima.

Vukojevu kandidaturu, uz SNSD, podržali su opštinski odbori DNS-a, SP-a, SPS-a, Demosa, NDP-a, Naše Hercegovine, Partije ujedinjenih penzionera /PUP/ i Prve SDS.

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a u Bileći Radovan Vuković rekao je novinarima da su u pregovorima sa još dvije političke partije i da će kandidata SNSD-a najvjerovatnije podržati 11 političkih stranaka u toj opštini.

Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Bileća Nenad Vukoje zahvalio je svima koji su mu danas iskazali podršku, izrazio uvjerenje u pobjedu na lokalnim izborima i naveo da će nastojati da realizuju brojne infrastrukturne projekte na području opštine.

“Napravićemo program realizacije, šta nam je u kojoj godini zadatak, da napravimo Bileću koja će biti za svakog stanovnika, da riješimo jednom za sva vremena problem iseljavanja naših ljudi, a neke da pokušamo i vratimo”, rekao je Vukoje.

Predsjednik Opštinskog odbora PUP-a Ratko Vujović vjeruje da će Vukoje, kao uspješan privrednik, pokrenuti privredni razvoj u ovoj lokalnoj zajednici.

“Vjerujem da će u svom radu posebnu pažnju posvetiti standardu i poboljšanju života penzionera u našoj opštini, posebno onih sa najnižim penzijama”, istakao je Vujović.

(Srna)