Sport 19.01.2021.

SPORAZUMNI RAZLAZ: Jovana Milinković nije više fudbalerka Banjaluke, odlazi na Island

ČITANJE: 1 minuta

Jovana Milinković u nastavku sezone neće nositi dres bh. premijerligaša ekipe Banjaluke, te su se ove dvije strane sporazumno razišli. Ova iskusna dvadesetpetogodišnja fudbalerka vratila se u Rejkjavik na Islandu, gdje će nastaviti i svoju karijeru.

Milinković je u Banjaluku stigla početkom sezone, te odigrala devet mečeva za tim Saše Kujundžića. Postojala je mogućnost da se produži saradnja između ove dvije strane, no do nje nije došlo, piše sportdc.net.

Povremena reprezentativka Srbije je pored Banjaluke još igrala i u Hrvatskoj, gdje je nosila dresove Osijeka i Splita, a takođe bila je jedan period i u Crvenoj zvezdi.

JOVANA MILINKOVIĆ/SPORTDC.NET

Bilo je evidentno da će doći do određenih promjena i u igračkom kadru, s obzirom da Banjalučanke u nastavku sezone očekuje grčevita borba za opstanak u Premijer ženskoj ligi Bosne i Hercegovine.

Podsjećamo, sezona se nastavlja u drugoj sedmici marta, a kako smo saznali, Banja Luka će pripreme započeti 28. januara, kada će trener Saša Kujundžić izvršiti prozivku na Gradskom stadionu.

(SB)