SPORTSKI SUSRETI U BANJALUCI Na takmičenju 180 osoba s invaliditetom

Povodom Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom, 3. decembra će u dvorani Borik biti održani tradicionalni 11. Sportski susreti osoba s invaliditetom.

– Očekuje se oko 180 učesnika koji će se takmičiti u 9 sportskih disciplina, prilagođenih njihovim mogućnostima. U sklopu manifestacije planirano je i štandovsko predstavljanje Udruženja članica Gradskog odbora Udruženja lica s invaliditetom – precizirao je predsjednik GO Radovan Ristić.

Na ovom događaju tradicionalno učestvuju članovi sedam gradskih udruženja koja okupljaju građane s invaliditetom u Banjaluci: Udruženja distrofičara, paraplegičara i Gluvih i nagluvih regije Banjaluka, Gradska organizacija slepih, Udruženje za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim licima, Savez invalida rada grada Banjaluka, te Udruženje civilnih invalida rata grada.

Planirano je i učešće gostiju: Društva za sport i rekreaciju invalida u kolicima Novi Sad, Golbal reprezentacije Srbije i Centra za slijepu i slabovidu djecu i omladinu Sarajevo.

(Srpskainfo)

Uronite u svijet magije uz Huawei Mate 20 Lite

Huawei Mate 20 Lite je pouzdan kopilot visokih perfomansi na kojeg možete računati i pri najzahtjevnijim zadacima. Telefon impresionira velikim ekranom dok elegantna zadnja maska simetrične forme savršeno leži u ruci. Huawei Mate 20 Lite donosi zadivljujući pogled u svijet kroz FHD+ ekran a odlične dvostruke glavne kamere daju novi sjaj fotografijama i omogućavaju kreativno