Politika 22.06.2022.

SPS IZABRAO KANDIDATA: Dragutin Škrebić nosilac liste u Izbornoj jedinici 5

ČITANJE: 1 minuta

Član Predsjendištva SPS i predsjednik SPS Teslić Dragutin Škrebić izabran je za nosioca liste SPS – Socijalističke partije Srpske – Goran Selak za Izbornu jedinicu 5. Škrebić je izabran jednoglasno na sastanku predstavnika odbora ove regije sa rukovodstvom partije i članovima Izbornog štaba.

Predsjednik SPS Goran Selak čestitao je kandidatima i poručio da vjeruje u uspjeh poltika Socijalističke partije Srpske u Petrovu, Stanarima, Doboju i Tesliću.

– SPS se bori za svoje poltiike, za konkretna rješenja i za interese naroda Republike Srpske. Mi nemamo šefove, naše politike kreira narod i naši kandidati su ljudi iz naroda. Mi smo opozicija svim negativnim pojavama, od sankcija Rusiji i osporavanja saradnje i povezivanja sa Srbijom, do kriminala u javnim institucijama i otimanja novca koji pripada narodu Republike Srpske. Ali naš fokus je prvenstveno na realnim problemima i prioritetima koji su sažeti u program Srpska iznad svega. Podrška rađanju, privredna obnova, očuvanje radnih mjesta, podrška mladima, ublažavanje posljedica ekonomske krize i novi Zakon od pravima boraca su neka od rješenja koja predstavljaju i naše ciljeve i uslove za buduće razgovore sa drugim političkim subjektima. Ali to su prije svega narodne politike i zato i ovdje u Izbornoj jedinicu 5 očekujem i vjerujem u snažnu podršku naroda – poručio je Selak.

Oznake: SPS