Politika 26.10.2022.

SPS: Potrebno brzo formiranje vlasti u Srpskoj

ČITANJE: 1 minuta

U Banjaluci je večeras održana sjednica Predsjedništva Socijalističke partije Srpske na kojoj je razgovarano o aktuelnoj političkoj situaciji i preliminarnim rezultatima opštih izbora, nakon kojih će SPS u Narodnoj skupštini Republike Srpske imati tri poslanika.

Predsjednik SPS Goran Selak poručio je da sa tri narodna poslanika na svojim prvim opštim izborima u SPS imaju razloga da budu zadovoljni.

– Bez javnih resursa, populističkih predstava za javnost i dizanja tenzija, SPS je osvojila tri mandata i sa ponosom mogu da kažem da smo uspjeli, SPS je parlamentarna stranka i nastavljamo da se borimo za naše političke ciljeve. Vodili smo fer kampanju, ponudili smo konkretna rješenja i nastavljamo još jače i još bolje. Politika SPS je stabilnost i razvoj, a pogotovo je u ovim trenucima u Republici Srpskoj potrebno raditi na smanjenju tenzija i podjela. Naš stav je da CIK treba što prije da izađe sa konačnim rezultatima izbora kako bi se počelo sa formiranjem vlasti i rješavanjem problema građana – istakao je Selak.

Oznake: SPS