Politika 28.06.2022.

SPS: Skoko na čelu liste u IJ 9

ČITANJE: 1 minuta

Potpredsjednik Socijalističke partije Srpske i narodni poslanik Maksim Skoko izabran je za nosioca liste SPS – Socijalistička partija Srpske – Goran Selak u Izbornoj jedinici devet.

Za šefa Izbornog štaba imenovan je Ognjen Kapor, šef press službe je Andrea Šaraba, a šef tima za kontrolu izbora je Tanja Šarenac.

Sastanak predstavnika odbora iz ove regije sa rukovodstvom SPS i članovima Izbornog štaba održan je u Foči, a kako je nakon sastanka izjavio lider SPS Goran Selak, SPS u Hercegovini ima podršku naroda i najbolje kandidate.

– SPS i u Hercegovini ima rješenja i ljude koji su spremni da rade i mijenjaju stvari. Imamo najbolje kandidate i imamo energiju i volju da se izborimo za naše ciljeve koji su sažeti u program Srpska iznad svega.

Treba nam što šira podrška da se izborimo za niže cijene lijekova, za mjere ublažavanja krize i pomoć najugroženijima, za novi Zakon o pravima boraca, za pomoć od 5.000 KM za svako novorođeno dijete, podršku mladima kao i druge ciljeve koje smo sebi postavili. Uvjeren sam da narod u Hercegovini prepoznaje ovo što radimo, da imamo veliki broj istomišljenika i da ćemo imati još snažniju podršku – poručio je Selak.

(SB)

Oznake: SPS