Politika 19.06.2022.

SPS: Snježana Gvozden na čelu liste u Izbornoj jedinici 2

ČITANJE: 1 minuta

U prepunoj sali Doma kulture Gradiška održan je sastanak predstavnika odbora SPS iz Izborne jedinice 2 sa rukovodstvom partije, kojim je predsjedavao Goran Selak, predsjednik Socijalističke partije Srpske.

Na dnevnom redu je bilo formiranje liste kandidata iz ove izborne jedinice za izbore koji su raspisani za 2. oktobar ove godine. Za nosioca liste SPS u IJ2 jednoglasno je izabrana odbornica u Skupštini grada Gradiška i predsjednica Gradskog odbora SPS Gradiška Snježana Gvozden, a za šefa izbornog štaba SPS u IJ 2 imenovan je Slobodan Protić koji je predstavio i svoj tim za ovu kampanju.

Lider SPS je upoznao predstavnike odbora sa aktuelnom političkom situacijom i poručio da SPS već sada ima snagu da mijenja stvari na bolje.

SNJEŽANA GVOZDEN/SPS

– Završavamo naš izborni program koji ćemo predstaviti građanima za ove izbore i slobodno mogu reći da ćemo ponuditi neka nova rješenja za nagomilane probleme koje imamo u Republici Srpskoj. Program “Srpska iznad svega” ima pet stubova na kojima je baziran, a to je Posao iznad svega, Pravda iznad svega, Sigurnost iznad svega, Jednakost iznad svega i Mladi iznad svega i to nije samo izborni program, nego će nam poslužiti i nakon izbora kao osnov za pregovore. Realno je da SPS ima po jednog narodnog poslanika iz svake izborne jedinice, osim u Izbornoj jedinici 3, odnosno u Banjaluci gdje svakako očekujemo više od jednog poslanika. Kada realno saberemo, možemo reći da nam je trenutni kapacitet 10 mandata – poručio je Selak.

(SB)

Oznake: SPS