Politika 29.06.2022.

SPS: Vukašinović nosilac liste SPS u IJ 8

ČITANJE: 1 minuta

U Palama je održan sastanak predstavnika odbora iz Izborne jedinice 8 sa rukovodstvom SPS i članovima izbornog štaba na kome je za nosioca liste SPS – Socijalistička partija Srpske – Goran Selak jednoglasno izabran Miloš Vukašinović.

Za šefa izbornog štaba imenovan je Milan Pandurević, Ognjen Purković je imenovan za šefa press službe dok je šef tima za kontrolu izbora Stefan Jokić. Sastanku je prisustvovao predsjednik SPS Goran Selak koji je istakao da SPS u ovoj izbornoj jedinici ima opravdane razloge za optimizam.

– Borićemo se za što bolji rezultat, za što veću podršku našim politikama. Naši kandidati su nosioci tih politika i ljudi koji imaju energiju i volju da se bore za interes naroda. Imamo kvalitetne politike i još kvalitetnije ljude.

Zato s pravom očekujemo još jedan istorijski uspjeh i zato vjerujem u naše ljude koji su već pokazali da znaju da rade i postižu rezultate. U ovoj regiji Imamo mlad tim koji će se boriti za direktan mandat i uvjeren sam da će ispuniti cilj – poručio je Selak.

(SB)

Oznake: SPS