Region 19.10.2021.

SRDAČAN SUSRET: Aleksandar Vučić ugostio Džonija Depa (VIDEO)

ČITANJE: 2 minute

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je glumca Džonija Depa (Johnny Depp) u Predsjedništvu Srbije na Andrićevom vencu, prenosi Kurir.rs.

Njih dvojica su održali sastanak, a na samom početku srdačno su se pozdravili i rukovali. Glumac Miloš Biković također je prisustvovao svečanom prijemu.

Vučić je na svom Instagramu objavio snimak sa glumcem i poručio: “Dobrodošli u Srbiju.”

Podsjećamo, Dep je došao u Beograd povodom promocije svog animiranog serijala proizvedenog u Srbiji “Pafini”, u produkciji “Arhangel studija” glumca Miloša Bikovića, a kreiranog u “Jervolino studiosu” (IES).

“Obožavam vaš narod”

Slavni glumac Džoni Dep, koji je doputovao danas u Beograd zbog promocije prvog animiranog serijala proizvedenog u Srbiji, zvanično se obratio na proslavi godine rada Studija Iervolino, prenose Večernje novosti.

“Dobro veče, veče je zar ne? Bio sam veoma srećan nekada davno, oko 1990. godine kad sam upoznao reditelja Emira Kusturicu. Za godinu dana snimanja, postali smo bliski. Njegova porodica me je upoznala sa kulturom, njegovi roditelji su brinuli o meni kad sam bio bolestan, a ekipa s kojom sam radio je bila posvećena i sjajna, svi su znali svoj posao i išli ka istom cilju, što ne srećeš često u životu. Upoznao sam šarm, toplinu i ljepotu srpskog naroda”, rekao je poznati glumac.

Inače, Dep pozajmljuje glas liku Pafinsu u istoimenom animiranom filmu.

“Bilo je to vrlo drugačije iskustvo za mene. Ubijeđen sam da će to navesti još umjetnika, reditelja da dođu i da rade ovdje. Ovo je savršen opozit Holivudu. Iskren sam. (Niko mi nije dodao šljivovicu, srećom, cijelih 10 minuta). Obožavam vašu kulturu, vaš narod, čast mi je što sam ovdje. Neka ste blagosloveni”, izjavio je glumac i potom na srpskom rekao: “Hvala”.

(SB)