Region 17.06.2024.

Srpkinja pitala da li je bezbjedno da ljetuje u Splitu: Odgovori su urnebesni

ČITANJE: 2 minute

Jedna korisnica X-a postavila je na svom profilu pitanje u vezi sa ljetovanjem u Splitu, a komentari ispod objave su počeli da se nižu istog trenutka.

“Želim da idem u Split (sad tek, jer mi se smučio ovaj jun u Grčkoj) i svi mi govore da ne smijem, da li sam normalna, kako me nije strah… Molim Hrvate da mi kažu da li bi imali nešto protiv i šta to može da mi se desi? Ili nekog iz Srbije ko je bio i šta mu se desilo”, glasi njena objava.

Korisnica je naglasila i da je već bila u Hrvatskoj u Rijeci i da nije imala nikakve probleme, ali da je čula da je u Splitu specifična situacija.

Ostali korisnici X-a, nekadašnjeg Tvitera, su pretežno sa humorom dočekali ovu objavu i ubrzo su počeli da se nižu duhoviti komentari.

“Može da ti se desi da se prejedeš jagnjetine ispod peke, najveća katastrofa koja može da ti se desi da u konobi nestane vina u tri ujutro”, glasi jedan od komentara na njenu objavu.

“Možeš jedino da se udaš kad te čuju kako pričaš, samo pazi da ima makar stan u Splitu, skup je život ovdje”, glasi drugi komentar.

“Budi spremna da ćeš se vratit sa 2-3 kile više”, dodao je treći korisnik.

Hrvati su joj pretežno pisali da je dobrodošla i da se ne brine.

“Evo ja sam iz Splita, pričaju ti gluposti… neće ti se ništa desiti, nemoj da brineš. Šta god ti bude trebalo slobodno se javi, pošalji slobodno privatnu poruku”, glasi još jedan od komentara, piše B92.

Oznake: Split