Magazin 19.11.2015.

Srpkinja režirala spot za britanski bend “Bloc Party”

ČITANJE: 1 minuta
rediteljka
Nagrađivana rediteljka srpskog porijekla Ivana Bobić, svoju kreativnost je izrazila u novom spotu britanskog benda “Bloc Party”.

Video za pjesmu “Love Within” snimljen je u tržnom centru u Londonu i prikazuje “prolaznike” i članove benda kako plešu uz pulsirajući gitarski rif.

Koreografiju je osmislila proslavljena Holi Bleki, koja je do sad sarađivala i sa “Florence and the Machine”, “Jungle”, “Young Fathers”.

“The Love Within” je prva pjesma benda “Bloc Party”, koja će se naći na njihovom novom albuma “HYMNS”, koji izlazi 29. januara, a za Srbiju će ga izdati “Lampshade Media”.

Ivana Bobić živi i radi u Londonu. Radila je na mnogim filmskim projektima, od internet sadržaja preko muzičkih spotova do kratkih filmova.

Usavršavanje na polju mode i grafičkog dizajna donijelo joj je saradnju sa slavnim modnim dizajnerima i brendovima među kojima su Stela Mekartni, Mulberry, Au Pont Rouge, Adidas i Whistles.

Njen prvi kratki film “The Priest” našao se u selekciji “London Short Film” festivala, “The East End Film” festivala, “Siberia Film Nighta” i osvojio je nagradu za “Najbolji kratki film” na Međunarodnom filmskom festivalu u Irskoj.

(Agencije)