Magazin 23.10.2015.

Srpski košarkaš odgovorio starleti: “Nisi mi privlačna, volim lijepe i obrazovane žene”

ČITANJE: 1 minuta
teoodosic savija
Srpski košarkaš Miloš Teodosić ponovo je tema medija nakon što je odbio srpsku starletu koja mu se već neko vrijeme javno udvara.

Nakon što mu je novosadska starleta Nataša Šavija, inače poznata po vezama s fudbalerima, javno poslala bračnu ponudu i time uvrijedila njegove bivše djevojke, Teodosić je odlučio da joj odgovori na Fejsbuku.

– Teodosiću, oženi me! Znam da kuvam, peglam, perem… Rodiću ti petoro djece! Ja sam prava žena za tebe- poručila je dotična gospođica i od slavnog košarkaša koji je vodio Srbiju do polufinala nedavno završenog Europskog prvenstva dobila nemilosrdno – “zakucavanje”.

– Ja volim lijepe i obrazovane žene. Čisto da se zna, ne volim one kojima je sve u životu skidanje i koje nemaju dva grama mozga. Vjerovatno mi zato nikada i nisi bila privlačna. Tako da, dotična gospođice, rađaj ti nekome drugom petoro djece, mene ne bi mogla imati ni za 10 života, a vjerujem ni tad. Samo mi je krivo što ‘novinari’ daju medijsku pažnju takvima kao ti, a ne pravim sportistima koji osvajaju medalje, ili nekome kome je ta medijska pažnja zaista potrebna. Čak ti i ja s ovim komentarom dajem neku popularnost, pažnju, ali čisto da shvatiš i ti i takve slične tebi da mi uopšte niste zanimljive. Toliko- napisao je  Teodosić na Fejsbuku.

(B92)