Magazin 02.05.2016.

Šta on radi u “muškim” izlascima?

ČITANJE: 2 minute
muski
Izgledaju li muški izlasci onako kako ih žene zamišljaju u svojoj glavi?

1. “Ako sam u ozbiljnoj vezi, nema šanse da ću napraviti nešto, što bi moglo povrijediti moju curu, čak i ako sam popio, jer to nije izgovor.”

2. “Kad dečki idu van, to obično znači pričanje o glupostima, cuganje i eventualno gledanje neke utakmice. Kad bi me cura uhodila, brzo bi odustala od toga, kada bi vidjela kako to zapravo izgleda.”

3. “Kad sam slobodan, izlasci s dečkima mi se vrte oko zašprehavanja cura. Kad sam u vezi, onda je to glupiranje s njima i malo razbibrige, nakon naporne radne sedmice. Ništa više od toga.”

4. “Nećemo se lagati, komentarišemo druge cure, ali ako kod kuće imamo nešto vrijedno, u šta vjerujemo da bi moglo potrajati, to nikad neće preći granicu dobrog ukusa.”

5. “Imam slobodne prijatelje pa su oko nas uvijek neke cure, koje oni pokušavaju osvojiti. Mi zauzeti to gledamo sa strane i uglavnom im umiremo od smijeha. A ako bi moja cura imala problem s tim, imali bi ozbiljni razgovor o nedostatku povjerenja.”

6. “Rijetko kad idem van s dečkima, jer mojoj curi smetaju takvi izlasci, osim kada su u pitanju neka posebna slavlja”

7. “Ako se samo neobavezno viđam s tom curom, onda nemam problema s uletavanjem drugim curama, čak i ako je ona tamo. Jasno postavim pravila od početka, a ako njoj to ne odgovara, onda se maknem, prvi put kada mi to pokaže na bilo koji način.”

8. “Uvijek postoji barem jedna cura, koja pokaže interes, i to godi svakom muškarcu, ali ako sam zaljubljen, ništa neću poduzimati niti joj davati lažne nade, jer nikad ne znaš ko to sve gleda sa strane i kako se sve to može potpuno krivo protumačiti. Ne bih ni ja volio čuti takve priče o svojoj curi.”

9. “Moja cura je totalno cool pa uvijek idemo zajedno van. Mojim frendovima nije naporna, a i uvijek povede sa sobom neke prijateljice, što njima itekako odgovara.”

10. “Komentarisanje, komentaeisanje i još malo komentarisanja žena. I moja cura komentariše druge frajere, kad izađe s prijateljicama, a vjerujem kako njoj dečki i češće uletavaju, nego meni žene, prema tome… Ne osjećam se nimalo krivo, sve je to bezopasna zabava.”

(Index)