Magazin 21.12.2015.

Šta se dešava kad umremo?

ČITANJE: 2 minute
smrt
Ako ste se ikada pitali kakav je zagrobni život, ovo je savršena prilika da to i saznate! U momentu smrti, neka čudna energija isisava vašu dušu i nosi je na drugi svijet. Nema veze na koju stranu gledate, svuda je svjetlo…

Iako više nemate svoje tijelo, imate osjećaj kao da je ono tu i da mu ništa ne fali. Odjednom znate sve one stvari koje niste znali dok ste bili živi.

Atmosfera je ispunjena umirujućim šapatima, gomila jedva čujnih glasova kao da pjeva samo za vas. U pozadini se čuje muzika sanjive violine, violončela, flaute i harfe. Zraci svjetlosti kao da vas razumiju.

Viša bića će vas pozdraviti i pomoći vam da se suočite sa novonastalom situacijom. Od ovih bića ćete dobiti bezuslovnu ljubav!

A onda, kao da je neko pristisnuo dugme i pustio vam vaš život umjesto filma. Možete pogledati bilo koji dio vašeg života, od rođenja pa do smrti, kao da imate daljinski upravljač. Sada možete saznati šta bi se desilo sa vama i kakav bi vam život bio u slučaju da ste donijeli drugačije odluke.

Sudnji dan ne postoji. Kada vidite svoj život, prihvatićete sami sebe i sve što ste uradili. Možete izabrati novo tijelo sačinjeno od koncentrisane svjetlosti. Kakvo god tijelo da izaberete, nećete biti nezadovoljni njime. Nećete imati nikakve probleme jer ste sačinjeni od svjetlosti.

Blaženstvo i mudrost isijava iz vašeg srca. Zračite ljubavlju!

Upoznaćete vašeg duhovnog vodiča, iako ga nikada niste upoznali na Zemlji, vi ste srodne duše. Ponovo ćete se ujediniti sa vašom porodicom i prijateljima, čak i sa vašim ljubimcima

Smrt nije toliko strašna jer je duša vječna. Vi ćete nastaviti dalje u svakom slučaju!

(fokuzz.com)