Sport 26.04.2017.

Stadion Fudbalskog kluba Krupa dobija novi izgled

ČITANJE: 2 minute

Stadion Fudbalskog kluba Krupa u banjalučkoj Mjesnoj zajednici Krupa na Vrbasu do prije samo godinu dana bio je obično igralište ali su vrijedni čelnici današnjeg premijerligaša za manje od 12 mjeseci uspjeli da naprave pravo malo čudo.

Uporedo sa sportskim uspjesima tima koji sa klupe vodi Slobodan Starčević, uprava kluba, na čelu sa tri brata Ilić, Draško, Dragomir i Dragan, uspjela je da ovaj objekat dovedu do toga da je jedan od najljepših i najfunkcionalnijih u BiH.

Posljednja novina na stadionu je veliki elektronski semafor čija montaža uveliko traje i koji bi trebao da u petak bude pušten u rad. Time je Krupa već sada ispunila uslov koji kaže da svi premijerligaši u sezoni 2017/18. moraju da posjeduju semafor koji će posjetiocima ovog zdanja pružiti novi komfor, saopšteno je iz ovog kluba.

– Mi smo prošle sezone ostvarili istorijski uspjeh plasmanom u Premijer ligu, a sada, iz dana u dan, podižemo tu ljestvicu uspjeha. Ovog proljeća smo izborili učešće u Ligi za prvaka, borimo se za visok plasman, i to pokazuje svu ozbiljnost našeg rada. Naravno, to iziskuje i logističku pratnju i mi se trudimo da sa svoje strane pratimo ovo što fudbaleri i stručni štab na terenu rade. Naši posjetioci imaju sav potreban komfor za posmatranje utakmica, sada će moći da u svakom momentu budu informisani o svim detaljima vezanim za dešavanja na terenu i to nije sve. Imamo u planu da izgradimo i sjevernu tribinu, a poslije toga na red dolaze i reflektori koji će, takođe, biti uslov za nastup u Premijer ligi – istakao je član uprave Krupe, Dragomir Ilić.

Veliki elektronski semafor proizvela je Kompanija ”Antena net” iz Teslića, dimenzija je 9×3 (27 kvadratnih metara) metra i pruža širok spektar mogućnosti, a montiran je na južnoj strani stadiona.

– Gledaoci će moći da vide, prilikom predstavljanja ekipa, sliku svakog igrača Krupe i njihovog rivala, grbove timova, tačno vrijeme, kao i još neke novitete koje nećemo sada da otkrivamo. Obučavamo čovjeka koji će biti zadužen da semafor djeluje besprekorno i bez greške – podvukao je direktor krupskog premijerligaša, Miroslav Balaban.

(BLportal)