Politika 08.12.2021.

STANIĆ: Amandmanom na rebalans, Ujedinjena Srpska uradila dobar posao, ne podilazeći nikome

ČITANJE: 1 minuta

Nakon današnjeg glasanja o rebalansu budžeta u Banjaluci koji su podržali odbornici Ujedinjene Srpske želim da obavjestim javnost da smatram da je, po mom mišljenju, Ujedinjena Srpska uradila dobar posao za građane Banjaluke ne podilazeći nikom, izjavio je Neven Stanić, šefa Kluba odbornika Ujedinjene Srpske u Skupštini grada Banja Luka, saopštila je ova stranka.

– Naš amandman nas je obavezao da počne izgradnja dva mosta u Banjaluci. Da podsjetimo da je most u Docu upravo sadašnji gradonačelnik osporavao i zaustavio gradnju mosta u Docu, a da je od danas taj most je ponovo obaveza i da će se pored onog u Česmi za koji takođe amandmanom Ujedinjene Srpske pokrenuta gradnja, nakon čega se u taj posao uključilo i rukovodstvo Srbije – istakao je Stanić.

– Naši odbornici poštuju koalicione odnose i prema onome što je potpisano postupamo odgovorno, ali za ono o čemu nema koalicione saglasnosti odlučujemo u interesu građana. Nadamo se boljem dogovoru kako u okviru koalicije tako i u ukupnim odnosima u gradu između pozicije i opozicije, jer našim građanima dugujemo rad u imteresu Grada, a ne stalne svađe i sukobe – zaključio je Stanić.

Oznake: Neven Stanić