STANIĆ PORUČIO PAVIĆU Ne želim da budem povjerenik za Banjaluku, nađite drugog čovjeka

Predsjednik Povjereništva DNS za Banjaluku Stanko Stanić želi da se povuče sa te funkcije.

Prema nezvaničnim informacijama, Stanić je o tome već obavijestio predsjednika DNS Marka Pavića, od koga je zatražio da nađe drugog čovjeka za tu nezahvalnu poziciju na koju je dospio nakon raspuštanja Gradskog odbora stranke.

Prema riječima naših izvora, Stanić tvrdi da nije doprinio raskolu u DNS i da zbog toga ne želi ni da učestvuje u njegovom rješavanju.

Budući da je postao svjestan da ne postoji mogućnost pomirenja Pavića i doskorašnjeg predsjednika Gradskog odbora Nedeljka Čubrilovića, Stanić bi volio da se povuče iz cijele priče.

Podsjećamo, Predsjedništvo DNS prvo je smijenilo Čubrilovića s mjesta zamjenika predsjednika stranke, a kada je Banjaluka stala uz njega, raspušten je i banjalučki Gradski odbor i imenovano Povjereništvo na čelu sa nekadašnjim rektorom Univerziteta u Banjaluci Stankom Stanićem.

Osim njega, članovi Povjereništva su Ostoja Barašin i Mira Popović.

Iz raspuštenog Gradskog odbora su poručili da ne prihvataju da probleme rješevaju ljudi koji su odavno „u političkoj penziji“.

Nakon toga, oko 200 članova tog odbora svojevoljno je istupilo iz DNS i podržalo Čubrilovića u formiranju nove političke partije.

Pokušali smo da kontaktiramo Stanka Stanića, ali nije bio dostupan za naše telefonske pozive.

(Srpskainfo)

Runić i Zarić opet u Borcu

Dejan Zarić i Nebojša Runić su ponovo u redovima banjalučkog Borca, a potpisali su ugovore na godinu i po dana.

Uronite u svijet magije uz Huawei Mate 20 Lite

Huawei Mate 20 Lite je pouzdan kopilot visokih perfomansi na kojeg možete računati i pri najzahtjevnijim zadacima. Telefon impresionira velikim ekranom dok elegantna zadnja maska simetrične forme savršeno leži u ruci. Huawei Mate 20 Lite donosi zadivljujući pogled u svijet kroz FHD+ ekran a odlične dvostruke glavne kamere daju novi sjaj fotografijama i omogućavaju kreativno