Politika 27.03.2021.

Stanivuković: Bojanići dobijaju krov nad glavom (FOTO)

ČITANJE: 1 minuta

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke rekao je da je, kao što je ranije i obećao, svoju treću gradonačelničku platu preusmjerio porodici Bojanić iz Bistrice.

“Veoma je važno da svaki posao koji započnemo, zajedno i završimo. Prije 20ak dana ovdje je bila samo ploča, ali i naše obećanje da ćemo svi pomoći. Danas ova porodica dobija i krov nad glavom. Grad Banja Luka i građani pomogli su sa 10.000KM i donacijom materijala preko Civilne zaštite Grada, a takođe smo riješili svu potrebnu dokumentaciju za legalizaciju objekta”, napisao je Stanivuković na Fejsbuku.

Kako je naveo, zadovoljstvo mu je bilo danas učestvovati u radnoj akciji.

“Kao gradonačelnik svih građana, osjećao sam potrebu da, kao što sam i rekao, budem tu. Zahvalan sam svojoj porodici na prilici što dužnost prema svom narodu i građanima Banje Luke mogu obavljati volonterski. Dio svojih plata sam do sada usmjerio kao bonus našim higijeničarkama, zatim za pomoć humanitarnim organizacijama, te onima kojima je to najpotrebnije, i naravno sve će biti transparentno. Ponosan sam na naše građane, koji su proteklih dana pokazali humano lice Banje Luke i u velikoj mjeri pomagali ovoj porodici. Bojanići nisu sami”, stoji u Stanivukovićevoj objavi.

Као што сам и обећао, трећу градоначелничку плату преусмјеравам честитој породици Бојанић из Бистрице.

Веома је важно…

Posted by Драшко Станивуковић – Draško Stanivuković on Субота, 27. март 2021.

(A.M.)