Politika 28.12.2021.

Stanivuković: Đajić ne vodi SNSD u Banjaluci, već Amidžić

ČITANJE: 2 minute

Gradonačelnik Draško Stanivuković smatra da Gradskim odborom SNSD Banjaluka ne rukovodi njegov predsjednik Vlado Đajić, već odbornik ove partije u Skupštini grada Srđan Amidžić.

Stanivuković je svoje mišljenje o Gro SNSD rekao komentarišući jučerašnju izjavu Đajića, koji je obrazložio odluku SNSD da uloži amandmane na prijedlog budžeta grada za dodjelu jednokratne novčane pomoći penzionerima od po 100 KM, za finansiranje potrošene električne energije.

Đajić je tom prilikom, između ostalog, rekao da su to uradili zato što su penzioneri najugroženija kategorija građana ali i da su trenutnom gradonačelniku dali šansu da unaprijedi funkcionisanje grada, ali da on nije ispunio očekivanja. piše Srpskainfo.

– Ja ne mogu da vjerujem da pet ili šest ljudi mogu stati uz Vladu Đajića i pričati onakve budalaštine. Kaže on „daćemo gradonačelniku još jednu šansu“. Pa nije mi on dao šansu, već građani. On jedva daje svoje izjave. Ja ono kada gledam pomislim bar da se potrudio kada daje izjave. Garatujem vam da nema Banjalučanina, koji vjeruje u njegovu šuplju priču. On nema pojma o Banjaluci, on ne zna da vodi UKC RS, a još manje da drži lekcije Banjaluci – kazao je Stanivuković.

On smatra da glavnu riječ u Gro SNSD ne vodi Đajić, već odbornik ove partije u Skupštini grada Srđan Amidžić.

– Ja znam da se Amidžić kezi na ovo, kao on daje penzionerima. Oni (SNSD) misile da sam ja levat da ne znam, kako se oni vesele i pričaju da to Amidžić radi „u rukavicama“. Poslao je Đajića da to radi, a on nema pojma o politici. Jadan nastradaće. E moj profesore, rekao sam ti da se malo primiriš, ali voliš da tražiš đavola gdje ne treba. Ako si toliki frajer, zašto to nisi radio dok si bio zamjenik gradonačelnika. Sada si se toga sjetio. Dobio naknadnu pamet poslije koliko godina – zaključio je on.

(E.M)