Vijesti 27.11.2021.

STANIVUKOVIĆ ISPUNIO OBEĆANJE: Srušena “Kajak terasa” (VIDEO)

ČITANJE: 1 minuta

Nakon obraćanja gradonačelnika Draška Stanivukovića javnosti i medijima ispred ugostiteljskog objekta Kajak počelo je rušenje ovog ugostiteljskog objekta, prenosi Srpskainfo.

Gradonačelnik Draško Stanivuković danas se obratio medijima i kazao da je rušenjem Kajak terase ispravljena dugogodišnja nepravda koju su, prema njegovim riječima, pojedinci počinili gradu.

– Danas smo došli i okupili se  na ovom mjestu da ispravimo višegodišnju nepravdu i da kažemo da ni jedan pojedinac ne može biti važniji od grada i institucija. Ova slika će obići cijeli svijet jer rušenjem ove terase počijemo da gradimo i da vraćamo imovinu koja je gradska – rekao je Stanivuković.

Istakao je da su ih sve uvjeravali da nisu u pravu, ali iz trećeg pokušaja su u svojoj namjeri uspjeli. Mnogi su se čak i kladili da li će se srušiti ovaj objekat ili ne, ali kladite se na stranu pravde.

– Ovo nije upereno protiv bilo kojeg pojedinca, kada budu imali papir dobiće sve što žele. Sve pojedince smo stavili u istu ravan nema potlačenih nema povlaštenih svi smo jednaki. Uzalud je braniti neodbranivo. Znao sam ko je advokat i ko brani ovaj slučaj i odmah sam znao da će izgubiti – rekao je Stanivuković.

Trenutno su na terenu dva bagera i u toku je rušenje ugostiteljskog objekta “Kajak terase”.

(N.S)

Oznake: Kajak terasa