Politika 16.12.2018.

Stanivuković na čelu gradskog odbora PDP-a i kandidat za gradonačelnika

ČITANJE: 1 minuta

Draško Stanivuković novi je predsjednik banjalučkog Gradskog odbora PDP-a i biće kandidat ove stranke za gradonačelnika Banjaluke na lokalnim izbrima 2020. godine, odlučio je večeras ovaj odbor.

Dosadašnji predsjednik Gradskog odbora PDP-a Banjaluka Igor Crnadak rekao je da je, na njegov prijedlog, donesena odluka da Stanivuković bude na čelu ovog odbora do kraja njegovog mandata 2021. godine.

Crnadak je, nakon sjednice Gradskog odbora PDP-a, rekao novinarima da je jednoglasno donesena odluka i da Stanivuković bude kandidat PDP-a za gradonačelnika Banjaluke.

“Naša poruka Banjaluci je da smo razumjeli šta nam je saopšteno – hoćemo još bolji rezultat i još veću podršku da bi mi gradu to vratili 2020. godine na najbolji mogući način. Zato smo se odlučili na ove mjere pokazujući još jednom da se PDP nastavlja otvarati, širiti i podmlađivati”, rekao je Crnadak.

Stanivuković je rekao novinarima da će svaki dan vrijedno i iscrpno raditi kao što je i do sada bio slučaj.

“Ostaćemo posvećeni svakodnevnom radu i očekujem da će građani kroz godinu- dvije taj rad prepoznati”, rekao je Stanivuković.

On se zahvalio Crnatku što mu je ukazao povjerenje, ističući da PDP sluša potrebe građana koji hoće nove ljude i mladalačku energiju i snagu.

(Srna)