Politika 23.11.2020.

STANIVUKOVIĆ SA GRAĐANIMA NA TRGU KRAJINE: Volio bih obaviti više razgovora sa Radojičićem

ČITANJE: 1 minuta

Novi gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković razgovarao je danas sa nekoliko desetina građanima Banjaluke, okupljenih na Trgu Krajine.

Stanivuković je u izjavi za medije rekao da je njegova ideja da da s građanima razgovara o njihovim problemima, a da će prvo obići mjesta gdje je dobio najmanje glasova, kako bi svima pokazao da su važni.

“Krenuo sam od Trga Krajine, a onda nastavljam da obilazim svaku ulicu, svaki zaselak, svako selo,” istakao je Stanivuković, narodni poslanik i predsjednik Gradskog odbora PDP u Banjaluci, koji je na izborima prije osam dana izabran za novog gradonačelnika.

“Čovjek je prirotet i tolerancija. Imamo plan za svaki dio naselja šta je potrebno. Naša dužnost je da uvijek radimo”, poručio je Stanivuković.

Kada je riječ o primopredaji gradonačelničke funkcije Stanivuković kaže da je racionalno očekivati da to bude obavljeno do kraja godine, te istakao da je zdravlje prioritet i da nije želio ni na čemu insistirati dok se ne poboljša zdravstveno stanje Igora Radojičića.

Naglasio je da bi volio sa Radojičićem obaviti više razgovora prilikom preuzimanja funkcije.

Stanivuković kaže da će prvi njegov korak biti revizija svih ugovora u svim javnim preduzećima i Gradskoj upravi.

(N.S/ Banjaluka.net, FOTO: Vedran Ševčuk)