Vijesti 21.10.2021.

STANIVUKOVIĆ U IZOLACIJI: Baka Gospava mu kaže da je “dosadan” (VIDEO)

ČITANJE: 1 minuta

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivukoviće je obilježio na poseban način zadnji dan samoizolacije u kojoj se već neko vrijeme nalazi.

Na društvenim mrežama je objavio snimak vožnje sa bakom Gospavom, za koju je u više navrata govorio da predstavlja jednu od najznačajnih osoba u njegovom životu, a u snimku se čuje kako baka Stanivukoviću u jedbom momentu kaže: “Jesi dosadan, gospode Bože”, prenosi Srpsakinfo.

 

Uz video snimak je išla i poruka „Zadnji dan izolacije je idealan za listanje starih fotografija i snimaka, a ovaj je zaista poseban!“.

– Za baku sam snažno vezan, ona me je othranila, podigla i izvela na pravi put. Zato ovi trenuci nemaju cijenu – navedeno je u objavi.

Stanivuković se od sredine prošle sedmice nalazi u samoizolaciji, nakon što je utvrđeno da su četiri odbornika kao i nekoliko drugih lica koja su prisustvovala sjednici Skupštine grada, pozitivni na virus korona.

Uz njega rješenja o izolaciji su dobili i predsjednik Skupštine grada Mladen Ilić, gradski menadžer Bojan Kresojević, sekretar Skupštine Igor Šukalo, savjetnica gradonačelika Božana Šljivar, predstavnik Odjeljenja za prostorno uređenje Vuk Višekruna, predstavnik Odjeljenja za saobraćaj i puteve Slavko Davidović, te predstavnik Odjeljenja za komunalne poslove Boriša Mandić, zbog toga što su boravili unutar skupštinske sale. Gradonačelnik je, kao i ostali prisutni testiran na virus korona i rezultati su bili negativni, ali im je zbog kontakta sa zaraženim osobama određena samoizolacija u trajanju od pet ili deset dana.

(SB)