Politika 15.06.2021.

STANIVUKOVIĆ U NOVOM GRADU: Druge opštine jasno govore šta misle o onom što radimo u Banjaluci

ČITANJE: 2 minute

Uživo iz Novog Grada – poručio je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković na društvenim mrežama, objavljući fotografiju njegovog obraćanja stanovnicima te lokalne zajednice.

– Druge opštine jasno govore šta misle o onom što radimo u Banjaluci – dodao je Stanivuković.

– Nastavljamo još snažnije – zaključio je on.

Vrh PDP-a na “Razgovoru sa građanima”

Četvrta tribina pod nazivom „Razgovor sa građanima“ koju je organizovao PDP, održana je večeras u Novom Gradu. Sa ove tribine poručeno je da svim građanima treba vratiti volju i povjerenje da je na ovom prostoru moguće živjeti bolje.

Počasni predsjednik PDP-a Mladen Ivanić, potpredsjednici Jelena Trivić i Igor Crnadak, te članovi Predsjedništva PDP-a Draško Stanivuković i Milanko Mihajlica, učestvovali su na tribini pod nazivom „Razgovor sa građanima“ u Novom Gradu. Poručeno je da se borba protiv privatizovane države i dalje nastavlja ,a svaki grad i opština šanse su za front promjena u cijeloj Republici Srpskoj.

„Ja sam pitao koliki je budžet opštine Novi Grad, rekli su mi da je oko 10 miliona. Mi smo u Banjaluci za 6 mjeseci uštedjeli ovakav jedan budžet na način što smo zaustavili kriminal, korupciju i sve negativne pošasti koje 22 godine vladaju cijelom Republikom Srpskom. Nastavljamo jednu turneju i borbu protiv privatizovane države i to glasno govorimo. Njihovo odbrojavanje i otkucavanje poslednjih dana ove dikatature i loše vladavine već 20 godina na teritoriji cijele Republike Srpske prosto se zaustavlja, odbrojava i ti dani prolaze”, izjavio je Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, prenosi BN.

„Tu smo da podržimo i razgovaramo sa svojim narodom. Hoćemo da čujemo šta narod misli o svemu tome i nemamo nikakvu dilemu da 2022.godine pobjeđujemo i donosimo jedan potpuno novi koncept političkog života u Republici Srpskoj“, kazala je Jelena Trivić, poslanik PDP-a u NS Republike Srpske.

“Talas promjena koji je krenuo iz Banjaluke i koji će obići čitavu Republiku Srpsku ništa neće zaustaviti, a samo zajedničkim snagama uraditi sve ono što svi građani a i Novljani žele – a to su promjene”, poručio je Milanko Mihajlica, član Predsjedništva PDP-a.

„Mnogo je stvari koje možemo i trebamo da uradimo. Treba da vratimo volju i povjerenje narodu da je na ovom prostoru moguće živjeti bolje. Uvjeren sam da će se to i dogoditi“, kazao je Mihajlica.

Članovi PDP-a poručili su da će u narednom periodu posjetiti svaki dio Republike Srpske i razgovarati sa njenim građanima.

(SB)