Vijesti 31.12.2022.

Stanivuković uputio novogodišnju čestitku

ČITANJE: 1 minuta

Sa željom da predstojeće praznike provedu sa svojim najdražima, te da nam svima predstojeća 2023. godina bude u znaku zdravlja, ljubavi mira i sreće – gradonačelnik Draško Stanivuković uputio je novogodišnju čestitku građanima Banje Luke, Republike Srpske, cijele Bosne i Hercegovine i regiona.

– Od srca vam želim srećnu Novu 2023. godinu! U godini iza nas, mnogo toga smo zajedno prošli, ali prave trke su tek pred nama. 2022. godina je u svakom smislu za sve nas bila jedna veoma izazovna vožnja. Mnogo smo radili i radićemo. Počeli smo da gradimo i gradićemo i dalje-  poručio je gradonačelnik.

On je istakao da Banja Luka polako, ali sigurno postaje grad svih nas, kao i da je Banja Luka danas grad koji sve goste dočekuje raširenih ruku i sa puno ljubavi, bez obzira odakle nam dolazili i šta o nama mislili, jer mi smo, kako je kazao, dobri domaćini i radujemo se svima, a posebno našim ljudima koji dolaze da žive sa svojima i na svome.

-Kada me pitaju – „gdje slaviš Novu godinu?“ ja im ponosno kažem – u krugu porodice, jer Banja Luka danas to i jeste –  jedna velika porodica. Nazdravimo novoj, 2023. godini. Da živimoo u slozi, zdravlju, miru i veselju. Živjeli! – poručio je gradonačelnik Stanivuković u čestitki.

Video čestitku gradonačelnika pogledajte u nastavku.

E.M.