Politika 15.04.2021.

Stanivuković: Uzdignute glave idemo prema naprijed

ČITANJE: 1 minuta

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković istakao je da je srećan zbog činjenice da je, nakon usvojenog budžeta, grad na putu da ponovo prodiše punim plućima.

“Mi se borimo za snažnu Banju Luku koja ide prema naprijed, Banju Luku koja se snažno bori protiv svih negativnih pojava, kriminala, korupcije i privatizovane države. I dalje ostaje gorak ukus zbog činjenice da su iz budžeta nasilno oduzeli 4 miliona KM najsigurnijih prihoda od poreza na nepokretnost i na taj način poništili one prihode iz kojih bi se mogli finansirati njihovi predloženi amandmani”, napisao je Stanivuković na svom Fejsbuk profilu.

Stanivuković je istakao da su neke predložene, a na kraju i usvojene stavke, mimo svih zakona, a da sve je urađeno sa željom da se potpuno ograniči gradonačelnik i nova gradska administracija u samom procesu izvršenja budžeta i tako oteža ionako izazovna situacija.

“Kakvi god izazovi bili pred nama, uzdignute glave idemo prema naprijed, jer Banja Luka i njeni građani to zaslužuju”, poručio je Stanivuković.

(E.M)