Politika 23.03.2023.

STANIVUKOVIĆ: Zbog svih onih koji kritikuju, žao mi je što se nisam rodio ranije

ČITANJE: 1 minuta

Žao mi je što se nisam rodio ranije zbog svih onih koji kritikuju, poručio je ovo gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

— Za dvije godine mandata završili smo ono što naši prethodnici nisu ni pokušali za dvije decenije vlasti. Uspjeli smo da donesemo važne odluke, među kojima je i priprema Odluke o besplatnom priključku za vodu, a to znači ušteda od 1 000 maraka za svaku porodicu – istakao je Stanivuković.

Naglasio je da je besplatnom legalizacijom domaćinstava jedna porodica uštedila prosječno 8.000 maraka i da svi treba da se zajedno radujemo zbog 20.000 sugrađana koji će besplatno legalizovati svoja domaćinstva i više hiljada građana koji će besplatno priključiti vodu.

— Svi oni koji su ovo ranije morali da plate treba da krive one koji im za dvadeset godina vlasti nisu olakšali ni omogućili ono što mi sada radimo – dodao je Stanivuković i poručio da brže od ovoga nije moglo.

Gradonačelnik smatra treba da budemo ponosni i srećni zbog svih građana koji će besplatno ostvariti ovo pravo jer, kako kaže, čovjek koji sadi drvo znajući da će buduće generacije uživati u njegovom hladu je upravo onaj koji je shvatio suštinu života, njihove politike i misije.

— Ovo je početak, nastavljamo dalje! Za našu i bolju Banjaluku – zaključio je Stanivuković, prenosi blink.ba.

(SB)