Biznis 26.12.2022.

Stanković: Protekla godina za RUGIPP bila zahtjevna, ali plodonosna i vrlo uspješna

ČITANJE: 1 minuta

Direktor Republičke uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove (RUGIPP) Dragan Stanković na sastanku sa vršiocima dužnosti pomoćnika direktora i šefovima svih 48 područnih jedinica i 16 područnih kancelarija, održanom 24. decembra u Laktašima, istakao je da je protekla godina za Upravu bila zahtjevna, ali plodonosna i vrlo uspješna.

„Možemo biti zadovoljni i ponosni na urađeno, ali ne trebamo se time zadovoljiti. Svi zajedno, kao kolektiv možemo i moramo bolje i jače, prateći moderne tehnologije i zahtjeve savremenog doba, doprinijeti unapređenju usluga Uprave na zadovoljstvo svih građana naše Republike. Samo kada znamo da smo dali sve od sebe, možemo biti zadovoljni rezultatima“, zaključio je Stanković.

Stanković je poručio da svi zaposleni trebaju imati jedinstven cilj, a to je efikasna, brza i moderna Uprava, kao pouzdan javni servis za pružanje usluga, te lider za sve geodetske i katastarske operacije i čuvar sigurnosti geoprostornih podataka i podataka o nepokretnostima u Republici Srpskoj.

Tokom sastanka šefovi područnih jedinica i područnih kancelarija predstavili su rezultate rada za 2022. godinu i planove rada za narednu godinu.

Nakon godišnjeg sastanka organizovana je svečana večera za sve zaposlene u RUGIPP-u povodom 30 godina od osnivanja RUGIPP-a, i kao znak zahvalnosti za postignute rezultate i ostvarene ciljeve u 2022. godini u realizaciji kapitalnih projekata od značaja za razvoj Republike Srpske i jedinica lokalne samouprave.