Vijesti 17.03.2017.

Stanovnici RS mjerkaju luksuzne nekretnine projekta Beograd na vodi

ČITANJE: 1 minuta

Maketa projekta “Beograd na vodi” predstavljena je juče u Banskom dvoru u Banjaluci, a organizatori ističu da su stanovnici RS posebno zainteresovani za kupovinu stanova u zgradi “BW Vista “.

Iz preduzeća “Beograd na vodi” ističu da je riječ o zgradi visine 82 metra u kojoj se na 23 sprata nalazi 228 stanova različite kvadrature, a cijena se formira za svaki stan pojedinačno, u zavisnosti od sprata, orijentacije i veličine samog stana.

Generalni direktor “Beograda na vodi” Nikola Nedeljković rekao je da je cilj prezentacije da potencijalni kupci sve informacije dobiju iz prve ruke.

– Zbog velikog interesovanja među stanovništvom Republike Srpske želeli smo da svim potencijalnim kupcima na ovom tržištu damo informacije iz prve ruke. U narednih nekoliko dana oni će moći da direktno razgovaraju sa našim prodajnim savetnicima i da dobiju odgovore na sva pitanja u vezi sa projektom – rekao je Nedeljković.

Organizatori prezentacije ističu da će “Beograd na vodi” biti dom za više od 14.000 ljudi, a otvoriće i 20.000 radnih mjesta. Početak izgradnje najvećeg projekta u regionu, vrijednog tri i po milijarde evra, ozvaničen je u septembru 2015. godine i trebalo bi da bude završen u roku od 30 godina. Srpski premijer Aleksandar Vučić i direktor “Igl Hilsa” Muhamed Alabar napisali su poruke koje su u “vremenskoj kapsuli” ubacili u temelj prve zgrade koja će biti izgrađena.

Postavljanju kamena temeljca prisustvovao je i predsjednik RS Milorad Dodik.

(glassrpske.com)

Oznake: Milorad Dodik