Vijesti 08.09.2016.

Starac iz Banjaluke pronađen mrtav u autobusu

ČITANJE: 1 minuta

Prava drama odigrala se preksinoć na liniji broj „9“ u banjalučkom naselju Karanovac, kada je u autobusu pronađeno beživotno tijelo penzionera, Meaza Bojića (80) iz Banjaluke.

Vozač autobusa „Pavlović tursa“ Miljan D. tokom vožnje je primjetio da jedan od putnika nikako ne izlazi napolje, a zabrinutost je kulminirala kada je starac nepomično sjedio i na posljednjoj autobuskoj stanici. Vozač je ne znajući da li starac spava ili ne, otišao do nepoznatog čovjeka kako bi proverio o čemu se radi.

Ubrzo je utvrdio da starac ne daje znake života, nakon čega je obaviještena policija.

– Ovo je drugi slučaj u proteklom periodu da u banjalučkim autobusima umiru penzioneri. Prije nekoliko dana ista sudbina zadesila je nesretnu ženu koja je umrla nakon infarkta- ispričao je izvor „EuroBlica“ blizak policiji.

Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka, izjavila je juče za „EuroBlic“ da je policija o beživotnom tijelu starca obaviještena oko 20.20 časova kada je vozač autobusa pozvao dežurnu operativnu službu.

– U prijavi je navedeno da je na posljednjoj stanici linije „9“ u banjalučkom naselju Karanovac u autobusu pronađeno beživotno tijelo starijeg muškarca – objasnila je Markanovićeva.

Nakon uviđaja utvrđeno je da na tijelu starca nema tragova nasilja, te da je preminuo prirodnom smrću, odnosno nakon srčanog udara.

(blic.rs)