Sport 19.07.2020.

Stojan Malbašić kandidat za predsjednika FK Borac

ČITANJE: 1 minuta

Stojan Malbašić, slovi za najozbiljnijeg kandidata za novog predsjednika FK Borac, nezvanicno saznaju mediji od izvora bliskih banjalučkom klubu. 

U Platonovoj ulici, oko ove teme podignut je zid ćutanja, ali se, kako saznaje ATV, na pomen nasljednika Vice Zeljkovića, iza zatvorenih vrata unutar Gradskog stadiona, sve glasnije može čuti ime i prezime nekadašnjeg “Borčevog” kapitena, koji je svoj čitav igrački i radni vijek proveo u banjalučkom klubu. Ipak, konačan odgovor na goruće klupsko pitanje, javnost će da dobije 6.avgusta kada je zakazana izborna skupština.

Vico Zeljković, klupsko kormilo napušta zbog najavljene kandidature za prvog čovjeka FS BiH, ali nedavno je ponovio da će onome ko zasjedne u njegovu fotelju na Gradskom stadionu, prepustiti stabilan klub, ratosiljan dugova prošlosti sa novim generalnim sponzorom i prihodima od UEFA-e.

“Od generalnog spozora dobićemo 600 000 maraka, a imamo i zagarantovan prihod od UEFA 500.000 KM, sa mogućnošću da to poraste na milion ako prođemo prvo kolo kvalifikacija. Tako bismo samo od generalnog sponzora i priliva iz UEFA imali dobar start. Takođe, moramo da pravimo i jedan dobar transfer godišnje”, kaže Vico Zeljković, predsjednik FK Borac.

(A.M/banjaluka.net)