Vijesti 31.03.2016.

Stomatologija na kućnom pragu: dr Sučević popravlja i vadi zube za 15 KM

ČITANJE: 1 minuta
Stomatologija
Prije sedam dana u Banjaluci je osvanuo oglas u kojem stomatolog Slobodan Sučević nudi stomatološke usluge po kućama, a koje je već koristio veliki broj zadovoljnih Banjalučana.

Sučević koji je, kako kaže, u penziji na ovaj način pokušava da ostvari dodatnu zaradu i poveća kućni budžet koji je kao i kod svih građana Srpske mali.

– Prije sedam dana sam postavio oglas i već imam pacijenata, štaviše evo upravo sada dok razgovaram sa vama radim zube jednom pacijentu. Ljudi su zadovoljni, jer kome ne bi odgovaralo da mu neko dođe u kuću i popravi zube i to po povoljnim cijenama – kaže Slobodan za Banjaluka.net.

Prema njegovim riječima, jedina razlika između njega i stomatologa koji rade u ambulantama, jeste stolica.

– Ja imam sav neophodan materijal iz Njemačke, opremu, jedino što nemam stomatološku stolicu, ali to nikako ne utiče na moj rad i pacijenti su se u to uvjerili- kaže ovaj doktor.

oglas park

“Stomatolog (zubar) dolazi u kuću. Cijene povoljne: vađenje 15 KM, plomba 15 KM, proteza 140 KM, kruna keramička 90 KM, izbjeljivanje 15 KM. Za svaki rad 10 godina garancije. Radim brzo i kvalitetno. Proteza bude gotova za 4 dana. Pokazujem diplomu. Radim sa njemačkim materijalom”

(Banjaluka.net)