Politika 23.07.2021.

ŠUKALO (SDS): Mazalica tvrdi da je Banjaluka bila provincija i spavaonica, to je skandalozno

ČITANJE: 1 minuta

Zbog tvrdnji da je Banjaluka bila provincija i spavaonica prije dolaska SNSD- a na vlast poslanik ove stranke Srđan Mazalica bi se trebao izviniti svim Banjalučanima, poručio je Boris Šukalo, funkcioner SDS.

On kaže da je “neshvatljivo koliko daleko su spremni ići SNSD-ovi poltroni u dokazivanju lojalnosti stranačkom šefu”, saopštio je SDS.

„Da bi se dodvorili vrhovnom vođi ljudi poput Mazalice spremni su vrijeđati i grad u kojem žive. Riječima da su Dodik i SNSD od provincije i spavaonice napravili glavni grad Mazalica je uvrijedio sve Banjalučane“, navodi Šukalo.

Koliko se Banjalučanima, dodaje on, “svidjelo ono što su Dodik i SNSD pokušali napraviti od Banjaluke građani su pokazali na izborima kada su jasno rekli da ne žele da SNSD i Dodik vodi ovaj grad”.

„SNSD bi trebao jednom shvatiti da politika vrijeđanja, prijetnji i ponižavanja u Banjaluci ne prolazi i da takvim ponašanjem samo nanose štetu svojoj stranci“, kaže Šukalo.

On je poslaniku Mazalici i ostalim funkcionerima SNSD je poručio da prilikom ispunjavanja stranačkih obaveza pokušaju sačuvati bar minimum dostojanstva.

„Svim mazalicama bi poručio da se dodvoravaju koliko žele, ali da to ne čine tako što će vrijeđati sugrađane ili grad u kojem žive“, kazao je Šukalo.

(SB)

Oznake: Boris Šukalo