Politika 25.10.2022.

Šulić: Srpska na prvom mjestu

ČITANJE: 1 minuta

Današnjim mitingom zbog pokušaja prekrajanja izborne volje, želimo da pokažemo da je Republika Srpska na prvom mjestu, rekao je Denis Šulić član Izvršnog komiteta SNSD-a u Јutarnjem programu RTRS.

– Da je svaki građanin Republike Srpske za nas iz SNSD, za Milorada Dodika, za Željku Cvijanović isti, na prvom mjestu, bez da ih dijelimo na jedne ili druge kao što to rade lideri opozicije. Zato će oni i ostati samo lideri opozicije, a pitanje je koliko će to i ostati jer im se spremaju unutarstranački izbori i siguran sam da će ih njihovo biračko tijelo i njihovi ljudi kazniti zbog ovoga što rade – poručio je Šulić.

Šulić ističe da SNSD mitingom žele da pokaže da je narod Srpske uz vlast Srpske, da je narod taj koji bira rukovodstvo, da je narod ključan u svakom izbornom procesu i da vlast u Srpskoj treba da radi za narod Srpske.

– Dok lideri opozicije Branislav Borenović i Јelena Trivić smatraju da oni ne trebaju raditi za narod, narod Srpske po njima ne treba da bira svoje predstavnike nego neko u CIK- u i oni smatraju da ne trebaju raditi u korist i polagati račune narodu Srpske nego stranim ambasadama, dodao je on.

Šulić je rekao je da je opozicija svoja dva protesta temeljila na obmanjivanju javnosti Republike Srpske iznošenjem netačnih podataka i kvalifikacijama SNSD-a i ove stranke.

E.M.

Oznake: Denis Šulić