Vijesti 08.03.2019.

SUMNJIVO LICE U NOVOJ VAROŠI: Nepoznati muškarac fotografisao djecu na igralištu

ČITANJE: 1 minuta

Policija istražuje prijavu da je nepoznati muškarac prije nekoliko dana slikao djecu na igralištu u Novoj varoši u Banjaluci, potvrđeno je za Srpskainfo u MUP-u RS.

Prema našim saznanjima, ovaj slučaj se desio prošle sedmice, ali je tek danas prijavljen policiji.

– Apelujemo da sugrađani, ukoliko primijete bilo šta sumnjivo, odmah pozovu 122, bez oklijevanja – rekla je za Srpskainfo Mirna Miljanović, načelnica Odjeljenja za odnose sa javnošću MUP-a Republike Srpske.

Identifikovan, negira krivicu

Muškarac koji je prije nekoliko dana fotografisao djecu na igralištu u banjalučkom naselju Nova Varoš identifikovan je i saslušan u policiji, saznaju “Nezavisne” nezvanično.

Kako saznajemo, on je prilikom saslušanja negirao krivicu, a obavješten je tužilac koji je, kako nezvanično saznajemo utvrdio da nema krivičnog djela, dok se sumnja da su sporne slike izbrisane.

Naime, kako je “Nezavisnim” potvrđeno u MUP-u RS, policija je jutros zaprimila prijavu da je prije sedam dana nepoznato lice fotografisalo djecu na igralištu u banjalučkom naselju Nova Varoš.

Kako smo nezvanično saznali, prijavu je podnijela ženska osoba, koja je od lica koja su u tom trenutku bila na igralištu dobila informaciju da je nepoznat muškarac fotografisao djecu.

(Srpskainfo, Nezavisne)