Vijesti 18.07.2016.

Supružnici iz Banjaluke pogodili najveću kvotu, pa od kladionice dobili BMW i skuter

ČITANJE: 2 minute

Gordana Nušinović dobitnik je prve dvije nagrade u „Mozzart“ nagradnoj igri „Pogodi najveću kvotu“, koja je trajala od 11. juna do 10. jula.

Cijela BiH je mjesec dana učestvovala u potjeri za tiketom s najvećom pogođenom kvotom, a najsrećnija nakon nagrade igre je Nušinovićeva iz Banjaluke, koja je osvojila BMW serije 1 i sportski skuter Peugeot Speedfight.

Ona je „zadužila“ muža da isprati čitav tok nagradne igre i svaki dan uplati bar jedan tiket za nju.

Suprug je pogodio dva najveća tiketa sa kvotama 17.128 i 6.606 i zaradio 18.500 KM, odnosno 7.140 KM.

„U ime kompanije ‘Mozzart’ upućujem iskrene čestitke pobjednicima nagradne igre, a ‘Mozzart’ već sprema nova iznenađenja za svoje igrače“, rekla je Tamara Kantar, predstavnica kompanije „Mozzart“.

Bračnom paru Nušinović uskoro je peta godišnjica braka te je suprug ovim gestom i više nego obradovao suprugu.

„Kada mi je suprug javio da su tiketi koji su bili namijenjeni meni na prvom i drugom mjestu, nisam mogla da vjerujem, bila sam šokirana i presrećna.

Ali moram da napomenem da sam od početka nagradne igre, kada sam vidjela automobil, bila sam čvrsto uvjerena u pobjedu, nisam nimalo sumnjala u to. Ako me pitate zašto, nemam pravi odgovor, jednostavno sam do kraja bila ubijeđena da ću osvojiti BMW“, izjavila je Nušinovićeva.

Predrag Sabojlović iz Bijeljine je trećeplasirani igrač nagradne igre i dobitnik je mobilnog telefona Samsung Galaxy S7 Edge.

Ovaj igrač je napravio tiket s ukupnom kvotom 1.659 i zaradio je 2.240 KM

„Kada sam vidio da je moja kvota na trećoj poziciji, osjećaj je bio fenomenalan. Nikad nisam imao veće dobitke, najveći do sada je bio 800 KM, a sada sam, pored dobitka, dobio i telefon“, rekao je Sabojlović.

(Glas Srpske)