Sport 03.05.2017.

Susreti sa predstavnicima AK “Banja Luka” i BK “Slavija”

ČITANJE: 1 minuta

Vršilac dužnosti načelnika Odjeljenja za obrazovanje, zdravstvo, omladinu i sport Dragan Banjac sa saradnicima održao je danas odvojene sastanke sa predstavnicima Atletskog kluba „Banja Luka“ i Bokserskog kluba „Slavija“.

Na sastanku sa delegacijom AK „Banja Luka“ – razmatran je zahtjev kluba u vezi sa trajnim rješavanjem smještaja kluba na Gradskom stadionu i sanaciji atletske staze, kao i o organizaciji Atletskog mitinga.

Predsjednik kluba Momir Trubajac, treneri Radisavka Račić i Goran Panić upoznali su predstvanike Odjeljenja sa rezutatima kluba i brojem članova, koji prelazi cifru od 150 djece u svim uzrasnim kategorijama.

Tokom prijema za novo rukovodstvo BK „Slavija“, govoreno je o planovima kluba u narednom periodu.

Sastanku su prisustvovali direktor kluba Duško Bjelinić, predsjednik upravnog odbora Predrag Zgonjanin i počasni predsednik Dragan Batar. Predstavnici kluba su poseban akcenat stavili na probleme sportske infrastrukture.

Takođe predstavnici kluba su upoznali predstavnike Odjeljenja sa rezultatima u Regionalnoj ligi i sa radom u klubu, koji se odnosi na mlađe kategorije koji predstavljaju ponos kluba.