Politika 27.03.2018.

Sutra 21. sjednica Skupštine Grada

ČITANJE: 1 minuta

Sjednica Skupštine Grada, 21. po redu, biće održana sutra sa početkom u 9 časova. Ukoliko dođe do nastavka, on bi trebalo da bude održan naredni dan 29. marta. Na dnevnom redu je, nakon održanih sjednica radnih tijela, 48 umjesto 49 tačaka.

Između ostalog, na dnevnom redu biće prijedlog odluke o dodjeli nagrada i priznanja povodom 22. aprila – Dana grada, zatim odluka o visini naknade za troškove uređenja gradskog građevinskog zemljišta, te odluka o visini paušalne naknade za postavljenu kablovsku kanalizaciju.

Odbornici će raspravljati i o kalendaru turističkih manifestacija u gradu za ovu godinu, te o izvještajima i programima rada gradskih preduzeća i ustanova. Na ovom skupštinskom zasjedanju naći će se i izvještaj o radu gradonačelnika i Gradske uprave za prošlu godinu, kao i izvještaj o relaizaciji programa rada Skupštine Grada za 2017. godinu.

– Očekujemo vrlo dinamičnu sjednicu. Za nas je ona jednim dijelom i svečana i posebna, jer odlučujemo i o dodjeli nagrada i priznanja povodom Dana grada, ali raspravljaćemo i o vrlo važnim odlukama za naš grad, pa i o važnim regulacionim planovima. Naravno, biće riječi i o izvještajima i programima rada gradskih preduzeća i ustanova, ali procijenjujemo da će zbog velikog broja tačaka, to doći na red u nastavku sjednice, narednog dana – rekao je predsjednik Skupštine Grada Zoran Talić.

Oznake: Zoran Talić