Politika 27.02.2017.

Sutra 7. sjednica Skupštine Grada

ČITANJE: 1 minuta

Sedma sjednica Skupština grada Banja Luka biće održana sutra, 28. februara, sa početkom  u 10 časova. Na dnevnom redu ovog zasjedanja biće 28 tačaka dnevnog reda, i to Prijedlog rješenja o izboru potpredsjednika Skupštine Grada, te prijedlozi odluka o utvrđivanju osnovice za obračun rente, o dodjeli javne površine radi privremenog zauzimanja, te o utvrđivanju statusa udruženja od interesa za grad.

Između ostalog, odbornici će razmatrati Prijedlog odluke o izmjenama odluke o poslovnim zgradama, poslovnim prostorijama i garažama u vlasništvu Grada.

Na dnevnom redu su i prijedlozi kalendara kulturnih, turističkih i ostalih manifestacija Grada Banja Luka za 2017. godinu i kalendara sportskih manifestacija Grada Banja Luka za 2017. godinu, te prijedlozi dva programa, i to sufinansiranja kulturno-umjetničkog amaterizma, književnog stvaralaštva, programa i projekata u oblasti kulture i turizma i finansiranja sporta i fizičke kulture grada Banja Luka za 2017. godinu.

Biće razmatran i čitav set pitanja iz oblasti prostornog uređenja, kao i više kadrovskih pitanja.

Na ovoj februarskoj sjednici naći će se i Informacija o stanju bezbjednosti na području grada Banja Luka za 2016. godinu.