Magazin 29.08.2015.

Večeras je Supermjesec, prelomna noć za vaše emocije

ČITANJE: 2 minute
pun-mjesec

Subota, 29. avgust donosi nam Supermjesec u Ribama. Kao što pun Mjesec utiče na plimu i oseku, utiče i na horoskopske znakove. Ovog puta je u vodenom znaku i biće veoma uticajan na polju emocija i intuicije.

Ribe su uglavnom sanjalice, koje preferiraju fantazije koje postoje u svojoj mašti. Ipak, zbog Jupitera koji će biti u konjukciji sa Mjesecom, možda ćete se osjećati zabrinutije u vezi sa emocionalnim dubinama, u cilju da dobijete bolji uvid o preduzetim koracima koji su vas doveli do sadašnjeg trenutka.

Ovo je vatreni vrhunac emotivnih momenata koji svi grade od aprila mjeseca.

Supermjesec je moćniji od prosječnog punog Mjeseca zbog blizine Zemlji i zbog toga ćete osjećati ostvarenja na katarzičan način. Ako osjećate kao da je neki veliki ulog u igri kada je reč o emotivnim otkrićima i razvoju – to je zato što jeste.

Vi ste već u fazi izgrađivanja, a možda se osjećate kao da jedva gazite vodu kroz mračne dubine vašeg emotivnog svijeta. I možda se čini da nećete uspjeti kroz ova izazovna stanja, ali vjerujte da hoćete.

Nije za vrijeme svakog punog Mjeseca magično vrijeme, ponekad je potrebno da se naterate da zaronite ispod površine i pogledate svo “đubre” od koga se krijete. Ali to što nećete nositi ružičaste naočare ne znači da ovaj Mjesec nećete pamtiti dugo.

Namjera Supermjeseca prvenstveno će biti ocjenjivanje svakog koraka koji ste preduzeli u putovanju kroz život u posljednjih godinu dana, i kako su vaše misli do sada stvorile vašu stvarnost. Praksa koja može biti od pomoći u ovom trenutku je da pogledate tamo gdje ste bili prošlog ljeta, a onda vidite dokle ste došli ovog ljeta, i posadite “sjeme” želja za koje želite da se ostvare u narednih nekoliko mjeseci.

Jedna od preporuka atrologa je da sačekate do šestog septembra ako planirate da donesete neke važne odluke o vezama i ljubavi. Jedan od razloga je upravo Supermjesec.

Do ove pojave dolazi kada se Mjesec malo približi Zemlji, pa samim tim izgleda veće i sjajnije nego kada je pun.

Šta to znači za vas? Bolje će vam raditi intuicija, bićete kreativniji i produktivniji. Ljubavne veze bi mogle dodatno da se zagriju i dođu na nove nivoe, a moguće je da će nas privući ljudi za koje ranije nikada nismo mislili da bi mogli da nam privuku pažnju.

(24sata.rs)