Vijesti 07.03.2017.

Sutra kiša i snijeg

ČITANJE: 1 minuta

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) sutra će biti oblačno sa kišom, a u višim krajevima sa snijegom, te najvišom temperaturom vazduha između četiri i devet, na jugu do 15 stepeni Celzijusovih.

Padavine će tokom dana slabiti, a popodne se očekuje razvedravanje u većini krajeva, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Vjetar će biti slab do umjeren, sjevernog smjera, u Hercegovini jaka bura.

U Republici Srpskoj i FBiH danas je bilo oblačno sa kišom. Na planinama je padao snijeg, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura u 13.00 časova: Bjelašnica minus tri stepena, Kupres nula, Šipovo jedan, Čemerno, Han Pijesak, Mrakovica i Mrkonjić Grad dva, Jajce tri, Ribnik, Bugojno i Ivan-sedlo četiri, Kalinovik, Nevesinje, Livno i Zenica pet, Bihać i Gradačac šest, Srbac, Bileća, Banjaluka, Doboj, Prijedor, Sanski Most, Sarajevo, Sokolac i Tuzla sedam stepeni Celzijusovih.

U Foči, Srebrenici, Trebinju i Zvorniku u 13.00 časova izmjereno je osam stepeni, u Višegradu, Bijeljini i Širokom Brijegu devet, Mostaru i Neumu 10, Čapljini 11, Rudom 12 i Stocu 13 stepeni Celizijusovih.

(Agencije)