Vijesti 27.03.2016.

Sutra ponovo kiša, nakon toga razvedravanje

ČITANJE: 1 minuta
kisa
Sutra nam stižu nove padavine.U RS biće promjenljivo oblačno uz slabu kišu povremeno. 

Ujutru će biti oblačno, na zapadu će padati slaba kiša, a u ostalim predjelima će biti suvo. Na istoku uz sunčane periode. Tokom dana slaba kiša se širi od zapada ka ostalim predjelima.
Jutarnja temperatura vazduha od 1°C do 7°C, u višim predelima od -2°C. Najviša dnevna temperatura vazduha od 12°C na zapadu do 17°C na severoistoku, u višim predelima od 7°C.

U Banjaluci oblačno vrijeme uz slabu kišu koja će padati samo povremeno. Popodne postepeno razvedravanje. Jutarnja temperatura vazduha oko 5°C, a najviša dnevna oko 14°C.

U utorak će u RS ujutru biti oblačno uz slabu kišu ponegdje. Tokom dana toplo i promjenljivo vrijeme uz više sunčanih perioda, ali i dalje će postajati uslovi za povremenu kišu i pljuskove.
Jutarnja temperatura vazduha od 4°C do 9°C, u višim predelima od 2°C. Najviša dnevna temperatura vazduha od  15°C do 20°C, u višim predelima od 9°C.

U srijedu ponovo toplo i umjereno oblačno vrijeme. Biće uglavnom suvo, a slaba kiša je moguća samo ponegdje na jugozapadu.
Jutarnja temperatura vazduha od 5°C do 10°C, u višim predelima od 3°C. Najviša dnevna temperatura vazduha od  17°C do 23°C, u višim predelima od 12°C.

U četvrtak još toplije i pretežno sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost na zapadu.
Jutarnja temperatura vazduha od 5°C do 10°C, u višim predelima od 3°C. Najviša dnevna temperatura vazduha od  20°C do 27°C, u višim predelima od 15°C.

(Agencije)