Biznis 22.02.2017.

Sutra predavanje “Ekološki prihvatljivi energenti za zagrijavanje objekata”

ČITANJE: 1 minuta

Besplatno savjetovanje građana na temu ekološki prihvatljivih energenata za zagrijavanje objekata, dizalicama topline, biomasi, te stanju na tržištu, u okviru serije radionica “Energetske večeri sa građanima Banjaluke”, biće održano sutra (23. februara, četvrtak) s početkom u 18h.

Predavanje “Ekološki prihvatljivi energenti za zagrijavanje objekata” održaće dr Petar Gvero sa Mašinskog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci.

Centar za razvoj i podršku (CRP) iz Tuzle i EFEKT mreža, u saradnji sa ENKON d.o.o za energetski i ekonomski konsalting Banja Luka, treću godinu zaredom organizuju Energetske večeri sa građanima Banjaluke, Tuzle i Mostara s ciljem savjetovanja i edukacije građana iz oblasti energetske efikasnosti i zaštite okoline.

Ovogodišnje Energetske večeri sa građanima Banjaluke biće održane u toku februara i marta svakog četvrtka od 18h, u prostorijama Inovacionog centra Banja Luka (Dr Mladena Stojanovića 4).

Energetske večeri sa građanima su besplatne za sve zainteresovane građane a članovi CRP-a i EFEKT mreže će, uz predavače, biti na raspolaganju građanima za pitanja i savjete.

(banjaluka.net)