Vijesti 28.01.2016.

Sutra prvi Sajam omladinskog rada i organizovanja

ČITANJE: 1 minuta
dom omladine
U banjalučkom Domu omladine sutra od 11 do 17 časova, biće organizovan prvi Sajam omladinskog rada i organizovanja Banjaluka, pod nazivom „SOROBaL1“.

Cilj manifestacije je da promoviše omladinski rad u organizacijama grada Banjaluka, zatim promocija omladinskog rada i organizovanja, te promocija rada i bolja vidljivost u javnosti omladinskih organizacija i organizacija za mlade sa lokalnog i republičkog nivoa, kao i njihovo umrežavanje i uspostavljanje međusobne saradnje.

Posjetioci ove manifestacije će imati priliku da se upoznaju sa radom preko 20 vodećih omladinskih organizacija, organizacija za mlade, studentskih organizacija i republičkih omladinskih organizacija sa sjedištem u Banjaluci. Oni će na Sajmu predstaviti svoje aktivnosti i projekte, te mogućnosti za volontiranje.

U okviru Sajma omladinskog rada i organizovanja Banjaluka u amfiteatru Doma omladine Banjaluka biće održane sljedeće prezentacije: omladinski centri – nosioci omladinskog rada, sedam razloga zašto biti omladinski aktivista, kako omladinski rad pomaže pri zapošljavanju i elektronski mediji u službi omladinskog aktivizma

Organizatori ove manifestacije su Savjet omladinskih organizacija Banjaluka i Omladinski savjet Republike Srpske. Grad Banjaluka je podržao ovu manifestaciju.

(Banjaluka.rs.ba)