Vijesti 13.05.2016.

Sutra zabranjen saobraćaj u širem centru Banjaluke

ČITANJE: 1 minuta
slikacitava (1)
U Banjaluci će sutra tokom većeg dijela dana biti obustavljen saobraćaj u širem centru grada zbog održavanja javnih skupova, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Zabrana će biti na snazi od 8.00 do 20.00 časova, odnosno sve dok za to postoje razlozi.
U skaldu sa ovom odlukom, saobraćaj će biti obistavljen u Ulici kralja Petra Prvog Karađorđevića, od raskrsnice u ovoj ulici i Bulevara cara Dušana do raskrsnice kod Aleje Svetog Save.

Biće zabranjen saobraćaj u Ulici kralja Petra Prvog Karađorđevića i od Aleje Svetog Save do Ulice olimpijskih pobjednika.

U Ulici doktora Mladena Stojanovića vozilima će biti zabranjen prolaz od raskrsnice sa Ulicom olimpijskih pobjednika do raskrsnice sa Ulicom Trive Amelice.

Zatvorene će biti i ulice Petra Kočića, Milana Radmana i Pave Radana od Ulice dr Mladena Stojanovića, kao i Ulica Marije Bursać od Ulice kralja Petra Prvog Karađorđevića do Kninske ulice.

Bez saobraćaja će biti i Ulica Milana Tepića, od Ulice kralja Petra Prvog Karađorđevića do Vidovdanske, Olimpijskih pobjednika od raskrsnice ulica olimpijskih – Kralja Petra Drugog, do raskrsnice Olimpijskih pobjednika – Bulevar srpske vojske, kao i Gundulićeva ulica od raskrsnice sa Ulicom olimpijskih pobjednika do zgrade ATV-a.

Saobraćaj će djelimično biti obustavljen u Vidovdanskoj ulici i Ulici Trive Amelice.

Za potrebe parkiranja autobusa i drugih vozila kojima će biti prevoženi učesnici protesta biće korišteni javni parking prostori u Parku “Mladen Stojanović”, parking preduzeća “Vrbas”, parking “Veleprehrane” i parking iza benzinske pumpe “Ekvator”.

Za parkiranje vozila učesnika protesta na Trgu Krajina biće na raspolaganju parking “Medicinske elektronike”, parking Stare autobuske stanice, parking kod tvrđeve “Kastel” i parking hotela “Palas”.

(Agencije)