Politika 27.12.2016.

Svađa u banjalučkoj Skupštini: Ko je dječak, a ko Mesi među odbornicima

ČITANJE: 1 minuta

Nakon što je nezavisni odbornik u Skupštini Grada Banjaluka Milenko Jaćimović nekoliko puta na današnjoj sjednici komentarisao kako su u skupštini neki koji ne znaju šta je posao odbornika, Draško Stanivuković se osjetio prozvanim i u svom stilu reagovao.

– Primjetio sam da me gospodin Jaćimović često proziva, kako sam neiskusan, mlad i da živim u izobilju, iako bi se prije po njegovom izgledu to moglo reći. Smatram da komentari čovjeka koji je promijenio više stranaka nego što ih prosječan čovjek zna nabrojati nisu kompetentni. On mene uvijek pita nešto i proziva, a kad ja hoću da odgovorim njega nema na sjednici – kaže Stanivuković.

Ni Jaćimović nije ostao dužan, pa je Stanivukoviću poručio da je bolje da ga ne provocira.

– Nemojte me vući da kažem nešto što ne želim. Znam bar pet ljudih koji su plaćeni da glasaju za Vas. Neću da se se nerviram, ti si dječak koji ne zna ništa dok mu neko ne javi. Lako je pričati i stalno se javljati, treba trajati 20 godina – rekao je Jaćimović i dodao kako i Mesi mijenja klubove i da ga niko zbog toga ne proziva.

Stanivuković je komentarisao da “imamo i Mesija u Skupštini”, ta apelovao na FK Borac da sljedeći put pozove Milenka Jaćimovića da pređe kod njih.

Usred Stanivukovićevog govora Jaćimović je napustio skupštinsku salu.

Posljednja sjednica gradskog parlamenta u 2016. traje već drugi dan, a kako je krenula – trajaće još dugo. Jer, tek je 12. tačka došla na red, a ima ih 51.

(EuroBlic)