Vijesti 15.04.2016.

Svekar Jelene Marjanović pao na poligrafu, pjevačica ubijena u kući?

ČITANJE: 2 minute
jelena-marjanovic
Vladimir Marjanović, svekar ubijene pjevačice Jelene Marjanović, prema nezvaničnim informacijama koje prenose mediji, pao je na poligrafu, kad su ga ispitivali u vezi sa ubistvom snahe!

Kako kaže izvor blizak istrazi, Vladimir nije rekao istinu kada su ga pitali da li nešto krije o ubistvo njegove snaje, kao i na pitanje da li je njegov sin na neki način umiješan.

“Stariji Marjanović za vrijeme ispitivanja na poligrafu nije govorio istinu o nekim veoma bitnim stvarima. Kada smo ga pitali da li krije nešto oko Jeleninog ubistva, odgovorio je da ne krije i pokazalo se da laže. Isto tako, kada smo ga pitali da li zna da li njegov sin Zoran ima bilo kakve veze sa zločinom, rekao je da ne zna, a poligraf je ponovo pokazao da ne govori istinu”, kaže sagovornik za Informer, pa nastavlja:

“Poznato je da poligraf ne može da nam pomogne kao dokaz, ali može da nam pomogne u zatvaranju kruga u ovoj komplikovanoj istrazi”.

Podsjetimo, Jelena je nestala u subotu 2. aprila kada je otišla na trčanje, a njeno beživotno tijelo je pronađeno u nedjelju 3. aprila u kanalu pored nasipa u Crvenki kod Borče.

Njen suprug Zoran Marjanović je proveo 48 sati u policiji, dva puta je pao na poligrafu, ali je pušten na slobodu. Policija danonoćno radi na pronalaženju dokaza kako bi ubica bio nađen, pa su juče ispumpavali kanal i nekoliko stvari odnjeli na vještačenje, dok su inspektori i forenzičari detaljno pretresali kuću i dvorište porodice Marjanović.

Odatle su odnjeli nekoliko kesa u kojima se nalazila obuća, kožna jakna i alat, radi daljeg ispitivanja, i još uvijek niko nije isključio mogućnost da je pjevačica ubijena na nekom drugom mjestu, a postoje indicije da se to dogodilo i u kući.

(Informer)